Ευτυχισμένη κλήρωση. Η απόδοση του Χόλιν κράτησε στη Zlín την τρίτη θέση

“Θα ήταν μεγάλη ντροπή να χάσει μια τρίτη θέση. Πολλά θα είναι απογοητευμένοι «, είπε ο Λουκάς Holik.

Ζλιν θα μπορούσε θεωρητικά να εξακολουθούν να πιστεύουν στην άμεση προώθηση στην κορυφή του πρωταθλήματος. Εκτός από τη δική του νίκη, χρειάστηκε βοήθεια από το Olomouc στο Varnsdorf, αλλά δεν είχε ακόμη εκεί. ηγέτες μονομαχία έληξε με ισοπαλία.

Το σημείο ήταν μια κρύα Κυριακή νωρίς το απόγευμα για τη μέγιστη δυνητική γηπεδούχος ομάδα. Ζλιν τον ασφαλισμένο 86 λεπτά Holik, από 20 μέτρα έγειρε προς την μπάλα και τον τερματοφύλακα Βούδας έπλευσε αέρα μάταια.

«Προσπάθησα να το χτυπήσει καλά, λίγο γερός μπάλα μου. Napral είχα όλη μου τη δύναμη, και 1χβετ bonus ευτυχώς έπεσε εκεί «, περιγράφεται παρέμβασή του.

Holik, ενώ δεν είναι ακόμη στον αγωνιστικό χώρο.Λόγω του τραυματισμένου γόνατου καθόταν στον πάγκο, μετά από μισή ώρα παιχνιδιού, ωστόσο, ο προπονητής Páník τον έφερε σε κίνδυνο. “Νόμιζα ότι θα πήγαινα εκεί για λίγα λεπτά. Σε κάθε επαφή, αισθανθήκαμε το γόνατό μας. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω. Ελπίζω να μπορέσω να κάνω το επόμενο, “λέει ο Holik. Ο στόχος του μπορεί τελικά να έχει ένα πρώτο βραβείο. Varnsdorf, αν και η διαδικασία για την γουόν γήπεδο, αλλά δεν είναι ικανοποιητικό στάδιο και αν εμπίπτει σε μια δαπανηρή ανασυγκρότηση, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί. Εάν λέει όχι, τότε παίρνει την τρίτη ομάδα.

«Ζλιν θα άξιζε την Premier League», δήλωσε ο προπονητής Vlastimil Petržela Vlašimi. “Δεν μιλάμε για αυτό στην καμπίνα, είναι κερδοσκοπία. Βλέπουν μετά τη σεζόν»κούνησε το χέρι του Holik.

Για να αποφευχθεί η ανάγκη να εξετάσουμε Ζλιν αποτέλεσμα Zizkov στο Olomouc, πρέπει να κερδίσει αυτή την Κυριακή στο Trinec.Η εκτέλεση εναντίον του Vlašim δεν θα ήταν αρκετή. «Η ποιότητα του τελικού τμήματος υπέστη βαριά φτάσαμε στην επένδυση πιθανότητες,» είδε ο προπονητής Bohumil πανικό που είχε εξαπλωθεί συνήθεις βασικούς έντεκα.

Κάρτα τιμωρία δεν άφησε το παιχνίδι το καλύτερο άνοιξη shooter Poznar, δεξιά αμυντικός Pazdera τράβηξε την γρίπη και Οι μεσαίοι του Kopecký και Holík ήταν στοιχημα λαιβ περιορισμένοι από την υγεία. Chance έλαβε Kraut, Μπεντσίκ, λυκίσκος και Motal, τρεις από αυτούς, αλλά ο πανικός πρόωρα απέσυρε.

«δεν είναι η βέλτιστη μορφή που εκπροσωπείται σε κατάλληλο επίπεδο», δήλωσε ο πανικός οποίων επιλογή τερματίζει την σεζόν μετά από ένα καλό ξεκίνημα για εμφανώς ζαρωμένο. «Όλη η άνοιξη που παίζουν στα δέκα άτομα είναι σχεδόν ένα θαύμα που έχουμε ολοκληρώσει, χωρίς σοβαρό τραυματισμό.»