A Manchester City-n keresztül, miután David Silva a Mönchengladbachban nyerte a döntést

A Manchester City a Bajnokok Ligája utolsó 16-ra érkezik, és a szabadidős mérkőzésekkel párosul, de Pep Guardiola-nak négy külön védelmi egységet kellett használnia, hogy biztosítsa a szükséges húzóerőt. Mönchengladbachot 10 férfira csökkentették, és a látogatók a könyörtelenség hiányát mutatják, ami a menedzserüket érinti, különös tekintettel arra, hogy korábban gyengeségként azonosította. Mégis jó eredmény, ha a korai előrehaladást sikerül elérni, és a város most már a Premier League-re összpontosíthat, és februárig a zsebébe Betclic internetes fogadóirodák helyezheti az európai kupát, ahogy azt Guardiola kívánta.

„Egy játékkal rendelkezik és ez egy nagy bókot a csapatnak – mondta a város vezetője. – Fernandinho kiküldetése megváltoztatta a helyzetet, de felhívtuk, és a következő fordulóban vagyunk.Ezek a játékosok olyan új Európában, és minden alkalommal, amikor ilyen játékot játszunk, javulunk. De mi annyira boldogok vagyunk ma este. ”Borussia Mönchengladbach v Manchester City: Bajnokok Ligája – élő! Bővebben

A város jövőbeli ellenfelei jelenleg Atlético Madrid, Monaco, Paris Saint-Germain, Juventus, Sevilla, Napoli, Benfica, Besiktas, Real Madrid és Borussia Dortmund. – Minden csapat nagyon kemény lesz – mondta Guardiola. „München Bayern olyan, mint mi, a második helyen. Négy évvel ezelőtt a Bajnokok Ligája első fordulója egy kicsit könnyebb volt. Ma minden Betclic élő fogadás csapat olyan erős, és bármi történhet. Látni fogjuk. ”

A XI. Évről, amely a hétvégén 2-1-es versenyt verte, Yaya Touré, Nolito, Bacary Sagna és a szerencsétlen Vincent Kompany ment el a város 35. sérülése miatt karrier.Ez azt jelentette, hogy David Silva, Fernandinho és Ilkay Gündogan a gépszobába bújtak, és John Stones védekezésre került, Guardiola pedig négy vagy három folyadékot jelentett. A város egyenlete egyszerű volt: verte meg a 13. helyet a Bundesliga-ban, és minden bizonnyal februárban és márciusban átjutott a kiütési szakaszba.

A város fő húga a kezdetén a Fernandinho védekezésébe került jobbra haladjon a Jesús Navas tetején és a futásban. Két vagy háromszoros mozdulattal dolgozott, a spanyol tempója kínos kérdéseket vetett fel az otthoni balra, Oscar Wendtre.

Minden alkalommal, amikor Mönchengladbach előremutatott, a város felgyorsult.A köveket zavarba ejtette egy Nico Elvedi szerecsendió, aztán Betclic bónuszok pillanatokkal később Lars Stindl magas labdát hozott le, és eladta a hasonlóan szerencsétlen Aleksandar Kolarovot megtévesztett próbabábu. ismét hiányzott. A labda eljött Raffaelbe, és Claudio Bravo-t elhúzta a házigazdák elé. Guardiola emberei rázta.Navas mögött egy sarok felé fordult, és a labda végül megérkezett Tobias Strobl lábához, mielőtt lövése eltömődött volna.

Mönchengladbach célja azt jelentette, hogy a város nem tudott tiszta lapot rögzíteni az utolsó 10 Bajnokok Ligája játékában egy gúnyos Guardiola, amely Navas-t hullámzott a jobb hátsó kikötőbe, ahogy az oldal hátulról négy embert alakított ki.

Néhány nyugalom és remény megérkezett, amikor egy Kevin De Bruyne sarok elment Gündoganhoz, és lángolt Yann Sommerben. A kapus megmentése 34 perccel volt az első versenye. A Lionel Messi kétszer annyit szerzett, mint Barcelona, ​​amikor a Celtic összeomlik Európából.Ehelyett André Schubert csapata felemelkedett, és Elvedi először Bravo-t célozta meg, majd a chilei dobás egyenesen Wendtbe ment. Táncolt egy álmodozó Városi védelemen, és kirúgta a chilei kapust, aki megkönnyebbült, hogy megváltoztassa a haverjait. A kiegyenlítő a félidőben: De Bruyne táplálta a Silvát és a spanyol Sommernek semmi esélyt adott.

A város zavartságának illusztrációja a második periódus elején egy harmadik, különböző védekező felállásra vált. Ez volt Nicolás Otamendi jobbra, Fernandinho a Stones közepén, Kolarov pedig balra.

A város szünetet ért, amikor Stindl-t testesített Otamendi-nak ítélték.Második alkalommal az otthoni kapitány sárga lapot mutatott, a De Bruyne korábbi meghibásodása után, és így Mönchengladbach 10 férfira esett .PSG felhívta az Arsenal csípését és megragadta a kezdeményezést az A csoportban További információ

Fernandinho éppen haragra akarta vinni a vezetőjét, hogy megakadályozza Raffael-t. A hiba a Mönchengladbach-féle félszigeten elkövetett, és kevés okot jelentett rá, de egy másik második sárga lapot kaptak, és a mérkőzés 10-es lett 10 ellenében.

Guardiola válasza az volt, hogy Raheem Sterling-t levette Sagnára, aki A város harmadik jobboldala a negyedik különböző védelemben. Kövek elmentek, és Otamendi és Kolarov lett a középső felek. Innen kiesett a nyakkendő. Schubert azt akarta, hogy az Európa-bajnokság labdarúgója az új évben, és a díjak az utolsó pillanatban játszottak a ponton, ami ezt biztosította.Februárig a városnak jelentősen javulnia kellett. Ne zárja ki őket, hogy mélyen belépjenek a versenybe.