A șasea victorie record asupra rușilor nu a avut loc. Jucătorii de hochei nu au dezamăgit

De aceea nu putem vorbi despre dezamăgire. Pozitiv pentru antrenori în primul rând pentru a determina cât de mulți jucători pot fi numărate trebuie să primăvară Cupa Mondială, care se desfășoară în Rusia.

Cehii au fost la începutul unei echipe mai bune, dar încă o dată nu a reușit să profite de șansele lor, inclusiv două piese de putere, și apoi s-au adunat. Závar, în fața golului, a pus capăt pe atacantul Ljubinov, care a ajuns la roata de sub Furch. Deși pucul peste linia abia amestecate, dar a fugit.

Echipa Cehă ar putea vedea cât de mult vrea el înainte de o arenă sold-out VÍTKOVICE reuși, dar el nu a fost destinat pentru o lungă perioadă de timp. Mai mult, după schimbarea laturilor, a adunat a doua oară.A fost o repatriată din Sjomin peste mari pe care le nabruslil pe marginea interioară a cercului stâng și împușcat tipic picantă a lovit colțul lung.

Dar apoi el a arătat antrenorul de selecție de putere, Vladimir Vůjtka al cărui nume fani Ostrava în timpul jocului de mai multe ori numit out .

În primul rând, după o combinație mare în cele din urmă a reușit să profite de avantajul numeric: Kaspar acțiune final a cerut de pe partea dreapta pentru a trage gratuit Kundratka că fără a pregăti ars přesouvajícího portarul Sorokina

a. două minute și jumătate după începerea celei de a treia sala completă a erupt în celebrarea euforică din nou. Al patrulea atac a venit: a luptat cu pucul din spatele golului și la servit partenerului său de la Sparta Buchtelem.Coroana nezazmatkoval împins la rever și a aruncat portar rus beton.

cifra de afaceri de fișiere ar putea realiza dincolo de ocean, care deviate pricepere disc după fotografiere Kovářov trece, dar Sorokin ar putea trage o intervenție bună.

În schimb, pe de altă parte, din nou, dintr-o dată au lovit pe ruși. Telegin a devansat zona poarta cehă, nu a ezitat și a tras repede. Lama clanged bara din dreapta Furchová și zbură la rețea.

Pentru a face lucrurile și mai rele ghinionul a venit timpul trece de presiune ceh inexact la albastru contra rapid. Deși Furch Sjomina scavenge, dar când a încercat să măture pucul pe burta lui de siguranță.El nu a sărit lama și lama a lovit un Gusev viguros și după o reflecție de la Kempného patina a ajuns în plasă.

Sa decis ceva pe care nu a schimbat jocul final fără a fi un portar consolidat de excludere.