Bet365 Magyar

A Bet365 1963-ban lépett be a könyvesboltpiacra, amikor két svéd vállalkozó alapította a Cherryforetagen céget. Az idő múlásával a BC fejlődött és bővült, a játékgépek kis hálózatából az egyik legnagyobb európai szerencsejáték-gazdaságba. 2004-ben az iroda elkezdett dolgozni az interneten, és két évvel később megkapta a jelenlegi nevet.

A svéd könyvesbolt dinamikus fejlődése a kisebb vállalatok mobil fogadás megszerzésének stratégiája révén vált lehetővé. Jelenleg sok korábban független szereplő a Bet365 Holding, köztük a Betsafe, a Triobet és a Nordicbet.

A Bet365 jelenleg 300 alkalmazottat foglalkoztat, akik 400 000 ezer ügyfelet szolgálnak fel. A vállalat viszonylag kis létszámú személyzetet kezel a földi egységek hiánya miatt. A célközönség skandináv és nyugat-európai játékosokból áll.

Az irodai könyvesbolt tevékenységét Nagy-Britannia és Málta engedélyével szabályozzák. A BC részvényeit a svéd tőzsdén forgalmazzák. 2011-ben a Bet365 szponzori szerződést kötött a londoni Arsenalral.
Az online erőforrás tervezését fehér és narancssárga színek kombinációjával készítik el, így a vizuális könnyedség benyomását kelti. Ez rávilágít az irodára általános háttérre, mivel a legtöbb nyugati BC gyakorlatilag sötét árnyalatokat díszít. A Bet365.com mobil sportfogadás honlapján megtalálhatja a cég aktuális ajánlatairól szóló információkat. Itt lehet eljutni a regisztrációhoz, vagy váltani az egyik fő játékplatformra. A sportfogadások mellett ez egy kaszinó, élő kaszinó, póker, játékok és bingó.
A fogadási szakaszban minden kompakt és ergonómikus: a bal oldalon van egy sor, az események középső blokkjai valós időben és a következő napok / órák legnépszerűbb mérkőzései. A jobb oldali oldalon két páratlan reklám banner található, valamint egy technikai menü: linkek a támogatási szolgáltatásra, a mobil verzióra és a meccsközpontra. Itt módosíthatja az együtthatókat.
Általában a helyszín kedvező benyomást hagy a kényelmes navigációnak és a kényelmes tervezésnek köszönhetően. Az objektív hiányosságok közül csak az orosz nyelvű változat hiánya nevezhető. A vállalat e tekintetben alkalmazott politikája nem teljesen érthető, hiszen az erőforrás nyelvi palettája 21 pozíciót tartalmaz, köztük chilei, mexikói és perui spanyol változatokat.

együtthatók
A svéd iroda mintegy 30 féle sportot kínál ügyfeleinek, amely megfelel a legmagasabb világszínvonalnak. A Bet365 olyan nem hagyományos témákat lehet elhelyezni, mint a hoki, a labda, a pókhálók és a tálak. Ezen kívül van e-sport, show-üzlet és póker. A fő hangsúly a kosárlabda, a tenisz, a jégkorong és természetesen a futball. Ezek a fajok vezető szerepet töltenek be a sorban (az alsó sorrendet betűrendben rendezzük). A festmény ebben az irodában nem rossz, de ebben a komponensben a piacvezetők erősen elveszítik a pozíciókat, 2-3-szor kevesebb pozíciót kínálnak. Ha beszélünk a futballról, akkor vannak minden fő és kiegészítő piacok, de az egyéni események általában nem.
De az együtthatók az átlag felett vannak. Az ekvivalens események becslése 1,93. A leginkább jövedelmező ajánlatok a futball, a tenisz és a kosárlabda számára. Ezeket a sportokat rendszerint az élő közvetítés fedezi. Időről időre találkozhat olyan egzotikus dolgokkal, mint Kolumbia második részlege.
A valós idejű tétekről készült kép viszonylag jó. Ugyanez mondható el az együtthatókról. Érdemes megemlíteni az élő technikai színvonalat és látványtervezést is: az árajánlatok változását színjelzők kísérik.
Promóciók és bónuszok
Az iroda nem kíméli a különböző ösztönzőket, de a legtöbbet felkérik, hogy támogassák a sportszerűtlen platformokat (kaszinó és póker). Azonban vannak olyan bónuszok is, amelyekre a fogadási részleg ügyfelei is vannak. Különösen a Bet365 kínálja, hogy megduplázza az első befizetés akár 25 euró. Ehhez regisztrálnia kell, számlát kell nyitnia és bónuszt kell kérnie a “Saját bónuszok” szakaszban.
Ez a BC az ugyanazon névvel rendelkező holdingtársaság zászlóshajója, amelyet az egyik legnagyobb Európában lehet nevezni. Így a megbízhatóság szempontjából nem lehet a prioritás a Bet365 szemben (precedens a 11 millió nyeremény kifizetésére). Ugyanez érvényes a vonalra (körülbelül 30 sportra), az együtthatókra és a támogatási szolgáltatásra.