Chris Coleman elutasítja az osztrák beszélgetést, hogy Betclic szerencsés volt az Euro 2016-ban

„A félidőben elért eredményeket nem szerencsénkre tenném” – mondta. – Néha több mint 90 percen át szerencsés lehet, de szerencséje miatt nem ér el félig döntőt. Itt volt egy kis szerencsénk itt és ott, rossz szerencsénk volt. De az eredményünk oka az, hogy jó csapat vagyunk. Sok csapat nagy hírnevet szerzett a versenyen, mert fantasztikus kampányok voltak, de nem tudták Betclic kezelni a nyomást. A játékosok kezelték a nyomást, így nem szerencse. ”

Coleman azt állította, hogy nem kívánja Koller észrevételeit a csapattársa részeként használni. – Ezek a fiúk tudják, mi van a kockán – mondta, és nézte Ashley Williams-t, a kapitányt. „Egy dolog, amit nem csinálunk, aggódni vagy arra koncentrálni, hogy bárki is mondjon róla.Mindenféle történetet hallasz rólunk, arról, hogyan dolgozunk, ami nem feltétlenül igaz. Mi magunkra koncentrálunk, ismerjük a játéktáblát, tudjuk, hogy Betclic sportfogadás bónuszok ragaszkodnunk kell ehhez. Minden ellenzéki tiszteletet adunk. De ez mindannyiunkról szól. ”

A mérkőzés az Ernst Happel Stadionban kerül megrendezésre, ahol Coleman 1992-ben célzottan megjelent Wales debütálásával. Körülbelül 4000 utazó rajongó utazott Bécsbe a játékért , amely Wales az első 2016-tól kezdődően otthon.

Koller elmondta, hogy Ausztria szigorúan jelölni fogja a Gareth Bale-t – „Nem csak egy játékos lesz rajta, két vagy három játékos lesz a közelben 90 percen keresztül, hogy megpróbálja megzavarni őt ”-, de Coleman nem bírja a taktikát. – Ez normális, amit minden héten szembe kell néznie Madridgal és velünk.Hazardot és Ronaldo-t játszottunk, és annyit tudsz dolgozni, mint amennyit szeretsz védekezni, és 89 percig bezárjátok őket, de másodpercenként mindent megváltoztathatnak. Ez az, amit Bale tehet.