El îl înșeală pe Sparta și ia dat două goluri echipei Slavia. Am visat, a spus Potocny

„Este de necrezut, m-am gândit că fotbalul senior nu voi avea, iar acum voi da două goluri pentru Slavia,“ Gunner de 23 de ani clătină din cap.

Acesta vine de la Roudnice și tribale jucător Bohemians. “Bohemianul 1905”, afirmă că cineva nu poate confunda Vršovice în spatele Střížkov. Tricoul verde-alb nu a fost adoptat la sfârșitul sezonului de primăvară 2011 doar de două ori alternat, iar apoi a dispărut în competiție inferioară.

Ultima jucat în Brozany, unde a intrat în formare de iarnă. Norocul său a fost că, la jumătatea lunii ianuarie, rivalul de diviziune a ales să fie prieten cu Teplice. Două goluri care au schimbat viața.

„În curs de pregătire sculptat dintr-o poziție de numărul unu atacant“, a declarat antrenorul Petr Rada.Antrenorul a venit în echipă chiar înainte de începerea lunii de primăvară, dar opinia predecesorului Ščasný a luat-o. „Nu am vrut să-l schimbe, cred că merită un roman.“

Performanță bună a Unibet case pariuri online fost Potočný premieră în Teplice împotriva Ostrava, dar primul său gol liga a dat Slavia. El a adăugat al doilea și, cu patru minute înainte de sfârșit, a avut chiar un hat-trick. Cu toate acestea, Gólman Hrubeš a ratat o lovitură imensă. “Aproape că mă bucur. În cazul în care a funcționat, așa că am fost prins în Roudnice „, a râs.

Potočný este un om vesel.El a răspuns, de asemenea, cu înțelepciune remarcii pe care le-a marcat ca un bătrân rănit dur sub bar. „Ai venit să se uite în Brozany ce am fost acolo trouper.“

mari nume de pe teren, dar se comportă respect. „Latka pe mine de câteva ori și am strigat la el, am un astfel de respect că am fost liniștit și nu am spus nimic.“

Aceasta a fost întâmpinată cu toată inima, cu un alt slavistică, atacantul Milan Skoda. “Am jucat împreună pentru Boemia, am fost prieteni”. Două foști cangari au decis sâmbătă. Potočný a pus ambele goluri, Škoda a dat unul și țintă a fost împușcat în portarul său. “Fanii l-au lovit cu bilele și el este foarte puternic în aer.A fost o muncă grea, dar sa plătit. “Deși Teplice a condus de două ori, crede că tragerea la sorți este un succes.