Labdarúgó-bajnokság: Dwight Gayle dupla helyezi a Newcastle-t

Az intervallum után az első négy percet megütötte, és közelebb állt a távolabbi poszton, miután Barnsley nem tudott kezelni Matt Ritchie sarokkal. Második lett a 68. percben, amikor Ritchie-n keresztül kapta a labdát a Barnsley kapusának Adam Davies.Norwich-hez, és elvesztette a legjobb helyet, mint Chris Martin hangszínszabályozó sapkák Fulham fightback Tovább igazgatója azt mondta: „Nagyon profi teljesítmény volt.Keményen kellett dolgoznunk, online fogadóirodák erősen fizikailag ellen kellett állnunk egy jó csapat ellen, aki sürgetett és megnyomott minket. ”Gayle-tól hozzátette:„ Ha olyan játékosok vannak, mint a klinikai játékosok, mint Dwight, gólokat szerez. ”

“ Azt hiszem, olyan, mintha a csapat fele megtenné azt, amit akarunk, és aztán a csapat fele nem csinálja azt, amit akarunk – mondta Alan Stubbs, a Rotherham vezetője. „Jelentősen hozzájárultunk a játékhoz, két jó célt értünk el. Annyira kiábrándító. Célokat szerezhetünk, de nem tudunk megvédeni. Mindössze arra kérünk a játékosokat, hogy saját munkájukat végezzék.Három vagy négy pontszámot kell szereznünk, hogy megnyerjük a játékot, és ez nem elfogadható. ”

Steve Bruce élvezte az első győzelmét Aston Villa menedzserként, miután Jordan Ayew késői büntetése 2-1 győzelmet aratott a Reading-on a klub 10 bajnoki mérkőzésen nyeremény nélkül jár. Jonathan Kodjia az első félidőben későn lőtt el Villa-t, de a leolvasás kilenc perccel egyenlővé vált, amikor Yann Kermorgant elindult a visszapattanás után, amikor Pierluigi Gollini megmentette Danny Williams büntetését. utazás Berkshire-be és 14 hónapon belül jutalmazták az első győzelmüket.Az első győzelem 11 bajnoki mérkőzésen és Bruce első versenyén volt a sport fogadás online második játékban, hiszen Roberto Di Matteo-nak sikerült.

„Különösen meg kell említenie a támogatókat” – mondta a Villa manager . – Itt több ezerben jártak le, az utóbbi 10 percben a csapatuk mögött álltak, és életüket a fiúkba lélegzik.

„A játékosoknak nehéz ideje volt, meg kell próbálnunk visszaállítani egy kicsit hitet. Nem sokat csináltunk, de az elkövetkező néhány hétben és hónapokban bekerülünk hozzájuk. Meg kell próbálnom egy kicsit hinni a klubba. A rajongóknak nehéz volt, de megmutatja a klub nagyságát, amikor kedden este 4,000 rajongót hoznak az olvasáshoz. Ez elég figyelemre méltó.Nem sok klub tudja ezt megtenni. ”

„ Szüksége van egy célra, de soha nem gondoltam, hogy elhagynám. Hozzájárul a tempóhoz, az energiához, a lelkesedéshez. Szörnyű tagja a csapatnak, és ragyogóan időzítették a futamot a célért. Reméljük, hogy most már futni fog. ”

A QPR megnyitotta első otthoni győzelmét a szezon nyitó napja óta, hogy megkönnyítse a nyomást Jimmy Floyd Hasselbaink-nal, Idrissa Sylla-val. Bristol City ellen a Loftus úton.

A pontokat megosztották az iPro Stadionban is, ahol a Derby megyét a Brentford 0-0-ra húzta.

Sam Gallagher első fele kettős felemelte a Blackburn Rovers-t a kiesési zónából.Nottingham Forest 2-1-et verik, a látogatókat a Damien Perquis-nál visszahúzták leállási időn belül, mielőtt Hildeberto Pereira-t elküldték. 2-0-t veszít az Oldham Athletic-re a Boundary Parkban, ahol az első félidő után az utolsó három percben két célt ért el. Freddie Ladapo megtalálta az alsó sarokpontot a doboz szélétől, mielőtt Lee Erwin egy másodpercet ért el, hogy elnyerje Oldhamot a szezon első otthoni győzelméért. egy 3-0 győzelmet aratott a Shrewsbury-ben. Az első félidő után Sharp két percen belül megszakította a holtpontot, mielőtt Daniel Lafferty megduplázta volna a Blades vezetését a 63. percben.Sharp három perccel később hozzáadta a harmadik sarokot, és Shrewsbury leereszkedett az asztal lábához. MK Dons, két céljai az utolsó három percben jönnek. A hazai oldal 2-0-at vezetett Dean Bowditch és George B Williams első céljához, mielőtt Taylor visszahúzta.Ben Reeves 3-1-et csinált, de Taylor késői dupla megdöbbentette a Dons-ot, akik otthoni győzelem nélkül maradtak.

A Darnell Furlong, Nathan Delfouneso és Nathan Thompson céljai a 3-0-as otthoni győzelmet segítették a Rochdale ellen Ian Henderson, aki Joe Bunney-t elutasította a büntetéstől.

Shaquile Coulthirst, Ryan Tafazolli és Tom Nichols a 3-0-as győzelemben részesült Peterborough ellen Northampton ellen, míg Alex Jones késői büntetése sportfogadás bónusz megszűnt Fredrik Ulvestad nyitójának, ahogy Port Vale felhívta az 1-1-et a Charlton látogatásával. „Háromszor kellett volna lennünk, mielőtt félidőben lennénk. Ez frusztráló, és nem elég jó – mondta Russell Slade, a Charlton vezetője. „A távolabbi oldalakon oly sok lehetőséget hoztunk létre egy csapat ellen, aki ötöt nyert és elvesztette az otthonát.Kegyetlennek kell lennünk abban, amit csinálunk, de nem voltunk. ”

Jonathan Meades hazafelé állt, hogy megállítsa az AFC Wimbledont, aki 2-1-es győzelmet aratott a Bury-n. Neil Danns 27 perces büntetéssel helyezte el a házigazdákat, amit Lyle Taylor 39 perc elteltével törölte. Meades ezután a halálra ütközött, hogy a Dons veretlen futását hét bajnoki játékra nyújtsa, miközben elítélte Bury-t a negyedik egymást követő bajnoki veszteségre. Gillingham és Conor McLaughlin erőfeszítései elégségesek voltak ahhoz, hogy Festerwood győzelmet aratott Chesterfieldben.