NBA MVP: az egyetlen módja annak, hogy bárki meg tudja állítani Steph Curry-t abban, hogy ebben az évben nyerjen

Sok előszezonos pszichológus (köztük ez is) Davis-t megnyerte az első számú MVP-díjat ebben a szezonban. Némelyiknek talán köze van ahhoz, hogy folytassam a sport következő nagy dologját – egyesek számára a jövőnek mindig most kell lennie -, de Davis valóban úgy tűnt, hogy az áttörés szélén áll.

P> Ehelyett Davis stagnált, és csapata egy hatalmas lépést tett.


Az ő számai szilárdak voltak, hétfőn átlagosan 24,3 pontot, 10,1 lepattanót, 1,3 lopást és 2,2 blokkot, de reménytelen helyzetben van. Nem tudta megmenteni egy hibás Pelicans csapatot a szeszélyes kezdetektől a szezontól, és a szilveszter előtti súlyos meccsveszteségért küzdenek.Ő is hiányzott az idő a sérülések, amely egyre növekvő aggodalomra ad okot.Az megállíthatatlan Warriors csak az NBA szezon teljesen unalmas? Bővebben

Az igazság az, hogy még ha Davis szezonja is sokkal jobban ment volna, talán nem is számított. Jelenleg nem létezik tényleges MVP verseny. Curry, aki a játékban lévõ pontokban vezetõ bajnokságot vezet, és potenciálisan vezetõ csapatát vezetheti egy történelmi rendes idõszakra, alapvetõen zárja a díjat, annak ellenére, hogy csak február.

Valaki meg tudja fogni Curry-t? Nézzük meg, ki van ott az MVP-ben, és hogy mit veszít nekik, legalábbis rendkívül valószínűtlen:

A Cleveland Cavaliers vasárnap 23 ponttal verte meg az Oklahoma City Thundert , Valószínűleg a szezon legimpozánsabb győzelmét.James 25 pontot, 11 segitséget és hét lepattanót talált a 115-92-es győzelemben, amire szükségük volt, mivel többnyire Kyrie Irving segítségére voltak. Irvingnek vissza kellett vonulnia a játékból, mert bet365 fizetési módok egy alvási hiba támadás következményeivel szenvedett, miközben egy (esetleg kísértetjárta) hotelben aludt.

Csalódás, mert láttuk a lehetőségeket. De igen, újra megcsinálnám, ha ott lenne. Megtettük a kellő gondosságot. Csak azt gondolta, hogy túl sok a kockázata.

– Detroit Pistons Stan Van Gundy elnöke / csapatvezetője a bet365 fogadások az interneten Donatas Motiejunas és Marcus Thornton ügyvédi cserejével foglalkozik.

Csütörtöki kereskedelmi határidővel a Pistons Joel Anthonyt és egy védett első körben a Houston Rockets-ot választotta a Motiejunas és a Thornton számára.Néhányan úgy tűnt, mintha Detroit túl sokat lemondott volna, különösen azért, mert az egyik játékos, Motiejunas, olyan hosszadalmas hátsérülésekkel foglalkozott, amelyek már korlátozották a Houstonban játszott játékokat.

, A Pistons egészségügyi személyzete megosztotta ezeket az aggodalmakat, mert az egész üzlet véget ért, miután a Motiejunas nem fizikai. Míg Van Gundy azt állítja, hogy csalódott, a pisztonnák nem fogják szenvedni a legrosszabb következményeket a nem-üzlet után. A Rockets itt lehet a legnagyobb vesztes, hiszen nemcsak hogy nem kapják meg a Pistons pick-et, az egyetlen értékes dolog, amit sikerült elérniük a határidőn belül, és visszaszerezni a játékosokat a luxusadó felett.

A következmények nem érnek véget.A Rockets arra törekedett, hogy elmeneküljön a luxusadó alól, ha Anthony-t a Philadelphia 76ers-hez fordítja. A 76-asoknak kellett helyet adni az Anthony listájára, így JaKarr Sampson-t vágták. Sajnos számukra ez egy olyan lépés, amelyet nem lehet visszavonni. Sampson azóta aláírta a Denver Nugget, ami azt jelenti, hogy a 76ers teljesen ok nélkül elveszítette. A hét videója

Néha a sportnak másodlagosnak kell lennie. Oklahoma City Thunder társult vezetőedzője, Monty Williams elmondta a feleségének, Ingridnek, aki ebben a hónapban halt meg egy autóbalesetben, ami végső soron a legbonyolultabb körülmények között is erőteljes felszólítás volt. Ez egy emlékezetes emléke egy olyan nőnek, akinek a hiánya továbbra is érezhető az egész ligában.Facebook Twitter Pinterest Ingrid Williams 44 éves volt. Rangsorok A Warriors kijött az All-Star szünetben, és azonnal szenvedte a legrosszabb veszteséget a szezonban. A Portland Trial Blazers 137-105. Ennek ellenére a Warriors továbbra is a leggyorsabb csapat lett, hogy 50 győzelmet szerezzen az NBA történetében. A Warriors előtti napon a Trail Blézereknél a Los Angeles Clippers kifújta a Spurs 105-86-at .Szerencsére a következő két mérkőzésük a Los Angeles Lakers és a Phoenix Suns ellen történt, így a veszteség nem tartott sokáig.

Ez a Thunder rajongó sikoltozva “csak felszívja a LeBron-t” viszonylag könnyedén “Azt hiszem, ő mutatott nekem” válaszát a férfi maga), mint a televíziós megalázás a nő, aki megpróbálta a “cry-baby” gesztus neki vissza decemberben. Talán a Thunder veszteség is elég megalázó volt. A bogrács (@TheCauldron) Thunder rajongója azt mondja LeBronnak, hogy “Suck It Up” https://t.co/GBD9GxWyT8February 21, 2016

Mielőtt a Cleveland , A Thunder elvesztette az Indiana Pacers 101-98-at.Nyilvánvaló, hogy ez egy elég nagy méretű minta, amely az Oklahoma City All-Star szünet problémáinak büntetését okozhatja a csütörtöki kereskedelemben Randy Foye számára.

A Raptors sajnálja, hogy nem tesz nagy lépést a kereskedelmi határidő alatt, vagy Megkönnyebbülnek majd, hogy együtt tartják magukat?Nos, jelenleg csak három hely van a Cavaliers alatt a második helyen a keleti konferencián.

A Clippers szociális média csapata megmutatja neked, hogy ne állítsd el, hogy minden rendben van a felfüggesztett csillagod és a Haver, aki elszúrta: ESPN 1100 / 100.9 FM (@ESPNLasVegas) Quick Hitter No. 2: Clippers tweet ‘#family’ fényképével együtt Blake Griffin és a felszerelés menedzsere megtörte https://t.co/ZmgKLNZI12February 19, 2016

Megjegyzés: Itt kellett használnunk egy képernyővédőt, mert itt nem volt meglepetés, a Clippers eltávolította a twitert, de nem az internet előtt.

A Celtics nem állt Teljesíts egy szuper titkos mega-kereskedelmet a határidőn belül (egyes pletykák célja a Philadelphia Jahlil Okafor célja).Ehelyett a Celtics azt mondta, hogy elégedettek voltak a csapatukkal, és azonnal elvesztették a következő három játékuk közül kettőt. Most, Miami elsődleges aggodalma Chris Bosh egészsége, akinek karrierje Most már veszélyben vannak, hogy a tavalyi szezon utolsó évét lezáró vérrögök valószínűleg visszatértek.

A megszokott szokások szerint nem sok mondanivaló a kiszolgálható, megbízható Hawks-ról, tehát itt van egy Steph Curry klip, Barátja Kent Bazemore a Warriors során a 102-92-es versenyt Atlanta hétfőjén: Rachel Nichols (@Rachel__Nichols) Steph Curry azt mondja, hogy ez a shimmy “volt valami” a haverhoz / ex-csapattársához Kent Bazemore pic.twitter.com/7GIfNR1e09February 23, 2016

Hétfőn az Indiana Monta Ellis 2: 17-ben 101-93-as veszteséget ért el a Heat-be, olyan rosszul, mint egy játék, akinek a szezonban legalább 15 lövés volt.Monta megvan a legkevésbé sem?

A Mavericks remélik, hogy felkészítik a megmagyarázhatatlanul produktív veteránok csapatát, felszedve David Lee-et, akit a Celtics a múlt héten lemondott. Damian Lillard csapat 51 pontot, 7 segítséget és 6 ellopja a Golden State ellen pénteken, határozottan megállapítja, milyen nevetséges egyéni teljesítményre van szükség ahhoz, hogy elszabadítsa a harcosokat.

A Grizzlies elvesztették Marc Gasol-ot a szezonra, és felváltotta őt…Lance Stephenson.

A Hornets jelenleg öt játékos győzelmi sorozatban van.Charlotte lehet egy jó csapat, de hiányozni fognak Michael Kidd-Gilchrist.

Nem hiszem, hogy olyan világot fogok felfogni, ahol Kirk Hinrich nem bika. > Ha úgy érzi, hogy a teljes Houston-ügyletet csak Van Gundy kötött Dwight Howard jelenlegi csapata, hivatalosan is megnyerte a kereskedelmi határidőt.

A Hawks-ből frissen vásárolt Shelvin Mack 16 pontot ért el Az Utah debütálója, amely nyilvánvalóan elég volt a támadó Jazz számára, hogy “káprázatosnak” számított. A Rockets-nek most két játékosa van (Donatas Motiejunas, Marcus Thornton) és legalább két játékos Kétségbeesetten próbálták kereskedni (Dwight Howard, Ty Lawson).Jó szerencsét az öltözővel, Houstonban.

“Nem próbálok elpazarolni egy szezont,” mondja a Wizards a John Wall-t. Nos, ez megtörténik.

A Pelicans csak ez a nagy hálával köszönti Davis vasárnapi heroikáját. Élvezze az egy hetet a Power Rangs “New Orleans” megszerzett mondatában.

bet365 online sportfogadás