Nigel Pearson vezeti a Derby kijárati ajtóját a tulajdonosával való érv után

Morris más aggodalmakkal is szembesült Pearson általános megközelítésével kapcsolatban, és a klub belső vizsgálatot indított az esemény után.

Chris Powell, az igazgató asszisztens felkérést kapott, hogy vegye át a csapatot időközben, bár ez a helyzet hosszú ideig nem folytatódik, a Derby várhatóan hamarosan döntést hoz a vezetőről.A Derby hét bajnoki játékban nyert egy első győzelmet, 2-0 győzelmet aratott Cardiff ellen.

Powell a győzelmet Pearson-nak szentelte. – Azt hiszem, szombaton online sport fogadás ellenfelem leszek Reading ellen, majd szerdán beszélek a tulajdonossal, és onnan fogunk menni – mondta. – De ez Nigel csapata volt, és ezt a győzelmet Nigelnek szenteltem, mert úgy éreztem, hogy jönne, és a megfelelő helyen, hogy teljes körű hiteleket nyújtson a klubban mindenki számára a kemény 24 órás idő után.

– Nagyon érzelmi. Azt hittem, a játékosok rendkívül professzionálisak voltak, könnyű lett volna menni a másik irányba, ami történt és nem sikerült.Rettenetesek voltak, nagyon büszke vagyok rájuk és a rajongókra, akik ilyen módon jöttek, kemény kezdet volt, de tudjuk, hogy milyen minőségben vagyunk.

„Súlyos eredményeket értünk el, de mindig éreztem a játékosok megtanulták a képzést. ”

Nagyon valószínűnek tűnik, hogy Pearson marad, és az ajtó nyitva marad Steve McClaren számára, hogy visszatérjen Derbybe. Az egykori Anglia vezetője nem működik, és valószínűleg érdekel, bár nem világos, hogy Morris készen áll-e arra, hogy ismét unibet kifizetés elmegy az úton. Steve Bruce, egy másik menedzser, aki jelenleg nem áll munkánál, szintén szerepelhet a keretben.

A Pearson-t májusban nevezték ki, mivel a bajnokságból nyert promóciós eredményeket szerzett, de Derby csak nyert. az egyik kilenc bajnoki játéka.A keleti Midlands klub még mindig keres az első győzelemre az iPro Stadionban, ahol csak egy gólt szerzett. Szombaton a Blackburn Rovers elleni hazaérkezés után Pearson elmondta, hogy a játékosai “féltékben vannak a bántalmazásban”. Pearson-t Leicester-menedzserként helyezték el tavaly júniusban, miután a klub thai tulajdonosai után kiesett.A 2014–2015-ös szezon végén Leicester nagyszerű menekülését vette át, amikor kilencet nyertek az utolsó kilenc bajnoki játékukból, hogy túlélhessék, de a kampány során számos ellentmondásos esemény történt.

úgy tűnt, hogy Leicesterben nem egyszer, hanem kétszer lerombolták, a túlélő bejelentette az elbocsátást, miután bizarr helyszíni zavargása következett be a Crystal Palace James McArthur-tal, mielőtt végül aláássa a fia szerepét a szexuális szalagban, ami megzavarta a klub tulajdonosait. A Pearson között a rutin sajtótájékoztatón bizonyos figyelmet szentelt az újságíró „struccnak” való hivatkozásával. Később bocsánatot kért a megjegyzéseiért.