Steve Patterson veretlen 62-es tagja adja a Yorkshire-t a Warwickshire-ben

Steve Patterson Yorkshire csapattársainak “halottnak” nevezik, mivel alultáplált személyisége a mezőn kívül van, és mégis a denevér legjobb karrierje olyan élénk volt ahhoz, hogy a Warwickshire háborúját keményen megfékezze És az esõ hatással volt a második napra. Patterson veretlen, 62-ból 74 golyóból, melyben 11 négyes volt, csak 122. osztályának második félévszázados volt, és Adil Rashid gyönyörûen elfoglalt 63, a látogatók száma kilencre 368-ra emelkedett, negyedik letapogatási pontot biztosított.

A Yorkshire alacsonyabb rendszere kulcsfontosságú a back-to-back címeknél, , A páros megszüntette a második új labdát, és tagadta, hogy Warwickshire a megsértésen átesett, miután csökkentette a látogatókat a 253-ról a hétre a 78-ban. Yorkshire Jason Gillespie “nem vették fel a kapcsolatot Ausztrália bowling 1xbet fogadas jatekok munkájával” Bővebben

” Beléptem a Rash-ban, még mindig ott volt, ezért próbáltam megtenni Csak egy kicsit ragaszkodj hozzá – mondta Patterson a közeledés után. “Elkezdtek agresszívek a meccsükkel, és azt hittem, ha megpróbálom elhárítani, akkor csak felszedem.Azt hittem, megpróbálok egy kicsit visszamenni hozzájuk. “Dougie Brown, Warwickshire cricket igazgatója elmondta:” Yorkshire nagyon jó oldal egy okból. Leszakadnak, és 11 veszélyes ütközetet kapnak.Csak remélem, hogy a napod van, és egy vagy két szállítmányt készítesz, amelyek gyors ütemben kopognak. “

Miután a reggeli eső eltörölte az első munkamenetet, a Warwickshire bokszolói eléggé elkezdtek, Chris Woakes pedig Jack leaning 51-re, elkapva a negyedikben, mielőtt Gary Ballance megadta Tim Ambrose-nak a második áldozatot a Keith Barker bowlingjéről 68-ra. Ambrose azonnal elkísérte a látogatókat, de Liam Plunkett leesett Mielőtt a 26-os klubba lépne.

A Rikki Clarke eltávolítása 40 perces késéssel az eső és a jégeső után, a Patterson és Rashid számára csak a házigazdának adott otthont Az utóbbi érthetően a két ortodoxabb volt, fésülve a csuklópántokat, és néhány finom, késői darabját a 104-bolygóversenyeikben, csak a lenyűgöző Woakes-nak tartották, mielőtt a 1 x bet mobil szoros közeledik, és az első a rossz Fény.

Patterson folytatta boldogan, ha som Etimes mezőgazdasági móddal azonban 35 éves karrier-sztrájk aránya mellett, és öt évvel ezelõtt a Hove-nál vezetett korábbi 53 legjobbja.

Barker eltávolítja Jack Brooks-ot a kettõért, a 11. szám Ryan Sidebottom folytatódik Mellette a reggel, bár a 87 elveszett már elveszett a mérkőzésen és több eső előrejelzés, az eredmény csak kevéssé valószínűbbnek tűnik, mint egy Patterson százes.

Eközben az egyetlen dolog, ami beindult Gyakrabban, mint az Ovális játékosai voltak a sajtó dobozban elárasztott lámpák.Nem volt elég nap, amikor Surrey sikerült elveszítenünk a legutóbbi 5 járatot reggel 69-re, majd egy félbeszakadt délután Marcus Trescothick válaszolt egy fél évszázados felfordítással, amikor Somerset 99-et ért el az egyikben, mielőtt egy utolsó zuhanycsap A nap folyamán fizetett.

Ha az első napot Kumar Sangakkara a Somerset-támadás szeletelésével és kockáztatásával uralta, akkor a Trescothick a bludgeon. Most racionalizálta játékát az ilyen erőforrás-gazdaságossággal, hogy a hátsó lábfej 1xbet sport fogadas online legszembetűnőbb csipetje, amelyen átszaladt, és nem túl. Felállt és egyenes, és a labdát hátrafelé húzza, ahonnan jött. Adjon neki szélességet, mivel Mark Footitt bal oldali támadója megtalálta a költségeit, és csak izomozza a labdát.Bármi is indította a rúgót, hogy szemügyre vegye a bowlingot rövid és széles, de egy időben három négyes és egy hatosat engedett neki, az utolsó pedig egy széles harmadik embert öt lábon helyezett el, miközben Trescothick 75 évesen

Régebben három Wickett Tim Groenewald és egy kanyarfutó látta, hogy a Surrey inningek szelíden alábbhagynak az első napi szilárdság helyzetéből. Csak az 53 éves Zafar Ansari adta fel az ellenállást, mivel Groenewald 5-vel 94-et ért el.