Unibet: Sergio Agüero kunde stanna längre än 2019

Sergio Agüero kunde ändå ändra sig om att lämna Manchester City när hans kontrakt slutar 2019, har Manuel Pellegrini sagt.

Anfallaren berättade för en argentinsk radiostation att han nu kommer att avgå om tre år och återvänd hem för att spela för Independiente. Detta ledde till överraskning vid klubben, eftersom hierarkin trodde att 27-åringen var nära att underteckna en förlängning på ett år som Unibet spelbolag online skulle hålla honom på Etihad Stadium fram till sommaren 2020. Men med tanke på Agüeros beslut att tala offentligt om att avgå detta kan vara en förhandlingsställning.Och chefen förklarade att det är oklart vad framtiden kan hålla för framsidan. Premiere League, FA Cup och mer: 10 saker att se upp för i helgen Läs mer

“Det är ett beslut som Sergio vet varför han vill göra det, säger Pellegrini. “Det är svårt att tänka på vad som kommer att hända om två eller tre år. Spelare kan Unibet ändra sig. Kanske kommer han att vara angelägen om att återvända till Argentina, men jag tror att Kun [Agüero] kan ha fler år här i Europa. “Agüero, 27, hade varit i diskussioner om att stanna hos klubben fram till sommaren 2020 och det var hopp om att en gång en slutgiltig detalj skulle strykas skulle han skriva under de nya villkoren.Ändå sade anfallaren på torsdagen att han kommer att lämna Etihad Stadium i 2019 närmast i slutet av den femåriga affären han undertecknade för två år sedan.

“Det är klart för mig att när min kontrakt slutar, efter världscupen [i Ryssland år 2018] ska jag självständigt, sade Agüero till El Rojo En La Uno. “Här på klubben är de bra med mig, de berättade alltid för mig att de var öppna om risken för överföring Unibet uppstår. Men vart ska jag åka i Europa? “Nej, när jag går, när mitt kontrakt slutar, ska jag gå till Argentina för att spela för El Rojo. Från Manchester, rakt till Avellaneda.Min familj vet att jag ska åka dit när mitt kontrakt med Manchester City avslutas. “Samtidigt är Yaya Touré ute av Citys resa till Norwich City på lördag med ett hälproblem och tvivlar på tisdagens besök av Dynamo Kyiv och derby med Manchester United på söndagsveckan. Pellegrini bekräftade Touré kommer att sakna lördagens pengar på Carrow Road samtidigt som han erkänner att han inte kan återhämta sig för att möta den ukrainska sidan i det avgörande Unibet benet av deras senast 16 Champions League slips på tisdag.

“Yaya har ett problem i hans häl,” sade Pellegrini. “Vi kommer att se nästa vecka om han kan förbättra. Vi vet inte [om Touré kommer att vara lämpligt för att möta Kyiv]. Vi måste se, för det är en smärta i hans häl.Sergio Agüero hade samma problem för en månad Unibet insättningsbonus hos spelbolag och bettingsidor sedan, så vi kommer att se hur Yaya är. ”

Agüero saknade fyra matcher tidigare i säsongen med samma skada.