Villarreal CF – Valencia CF

Subotnji program zaključuje LaLigy još jedan od mnogih tradicionalnih dvoboja, kada je na El Madrigal stadionu predstaviti domaće Žuta podmornica gosti iz Valencije. Oni su u nedostatku i pod novim trenerom će htjeti da pravilno oporaviti od rastuće krize.

Počnimo s gostima. Valencia će opet uspjeti i njegov projekt rychlostavby novi klub zahvaljujući klijentima siva eminencija portugalskog i španjolskog nogometa Jorge Mendes se raspada. Posljednji put nije trajao ni raditi poznatog trenera Cesare Prandelli, koji je kasnije javno priznao kaos i probleme koji vladaju u trenutnoj Valenciji. Vodstvo, dakle, stigao korak, koji je već u ranijim vremenima posezala – kladiti na prigodnoj flaster pod nazivom Võro ​​González.

Uvid je radio svoju magiju. Nakon poraza Copa del Rey protiv Celta Vigo Valencia odjednom podiglo dobru izvedbu protiv Espanyola i osvojio zahvaljujući ciljeva Martin Montoya i Santi mina 2: 1. Ovo je preselio u 17. mjestu, tako da ne djeluje u zoni ispadanja. To je mali rezultat, ali je trener Võro ​​radost.

Prije utakmice, Villarreal je rekao: “Ovo Bet-at-home najboljih bonus je pobjeda nam mnogo su potrebne sada za naš moral Svi naporno radili kako bi maksimalno, i mi je potrebno za pobjedu, čak i ako je mali tim, a mi igrali ružan nogomet Tu je sada mnogo obzira, jer smo kao ekipa u.. dno i potreban mi poticaj. Ja sam očito njegov tim zahvalni na prilici da ih igrati iu glavi par ideja, ali za to treba vremena. važno je da smo opet počeli vjerovati, što nismo mogli prije “, trener shvaća Võro.

Villarreal na svom budućem suparniku izgleda lijepo iz odreda. Ona posjeduje odličnu 6. mjestu LaLigy, ima ukupno 31 bodova i mogu gledati prema naprijed na sljedeću fazu Europske lige srazu protiv AS Rome. U domaćoj konkurenciji, međutim, to nije previše lako i zadnji par utakmica odigrao kao i oni vjerojatno zamislili. Na primjer kup povući s Toledo zahvatio Deportivo La Coruna ili domaćem kupu s Real Sociedad, to su sve igre koje su se mogle puno Bet-at-home minimalni koeficijenti bolje igrati.

I Samuel Castillejo bih uskoro vratiti na pobjednički način. Za klub televizijskom dječak otkrio: “Posljednji put kad smo napravili nekoliko pogrešaka, a neki od nas bespotrebno stajao točke koje se ne može dogoditi ako želimo pobijediti i popeti se na stol ne više gubitaka Više iskusni timovi trebamo oprostiti i da bismo mogli iznenada… početak gubitka. Ponekad mi ponestane snage, jer još uvijek imaju puno izostanaka. Ali više svatko od nas mora osobno. Valencia će biti vrlo motivirani i za nas u ovom trenutku teško čitati, “zna Castillejo.