Zlín a Csaplár edzői címet viselő csoportban szeretne játszani

Zlín, aki az elmúlt szezonban az első hatra menekült, a következő bajnoki évben szeretne támadni a csoport címét. Josef Csaplár új edzője ma a verseny kezdete előtt tartott sajtótájékoztatón.

“Nem akarok alibista lenni, de célunk az, hogy játsszon az első hatban,” mondta egy edző, aki először karrierje során jelentkezett a Morvaországi csapatba. “Húsz éve a klub huszadik edzője” – mondta Zlin Zdenek Cervenka.

Csaplár helyébe Roman Pivarník váltotta fel, akit Jan Kameník meglepett a tavasz végén. – Csaplár úrnak atipikus véleménye van, de sokan a unibet üdvözlő bónusz labdarúgáshoz és az élethez fűződő hozzáállást értünk el – mondta Cervenka.

Csaplár, mint az egyik első és fő cél, bírálta a csapatot. “Eddig csak Jiráček, Mašek és Fantiš ismerem, a többiek nem. De azt kell mondanom, hogy itt többnyire szorgalmas srácok, némelyiknek meg kell tartanom magam, mint a vonat” – mondta az edző néhány kezeletlen játékosra.

Öt játékos maradt a káderből, és öt jött. Az utolsó megszerzése a Zlín-i mezben Oleksandr Azackij, aki Baník Ostravából származik. További újonnan érkezők: Jakub Janetzký, Vraštil Lukáš, Dominik Mašek és Antonín Fantiš. Tomáš POznar tavaszi házigazdája Pilsenből változássá vált.

Az utolsó pillanatban Dávisla Ikaunieks lett a csatár Zlínből. “Házasodott és otthon akart maradni” – mondta Cervenka a játékos okának, hogy unibet befizetési bónusz elutasítsa Zlin elkötelezettségét. A sérült Lukáš Železník, a támadók Alexander Jakubov és Pavel Vyhnal. Zoran Gajič, Libor Holík és Petr Hronek szintén elhagyták a kádert.

Az újdonság az, hogy a jelenlegi sportigazgató, Zdeněk Grygera az ügyvezető igazgató szerepét képviseli. “Szeretnék visszatérni a háttérben, és szeretnék hozni egy befektetőt, Zdeněk átveszi néhány hatalmat” – mondta a klub tulajdonosa.